Beste Kapp og Gjærsag Test: De 5 Beste i 2023

Beste kapp og gjaersag test

Etter mye pågang av beste kapp og gjærsager kan det være noe produkter som er utgått: Se et større utvalg av kapp og gjærsager her (staypro.no)

Det kan være vanskelig å kjøpe produkter på nettet. Hvordan kan man vite om det er et bra produkt hvis du ikke kan føle eller se produktet med egen øyne? Når man tenker å kjøpe ting som kapp og gjær-sag, kan dette være en dyr investering. Man vil virkelig ikke bruke så mye penger på noe du ikke vet om er bra eller ikke.

Vi i Velg Enkelt har gjort det enkelt for deg med å teste forskjellige kapp og gjærsager, slik at du slipper å bekymre deg for om du har brukt mye penger på et dårlig produkt.

En kappsag er din beste venn på byggeplassen. Du kan spare masse tid på å ha en perfekt kappsag, men hvilken er egentlig den beste for deg og ditt arbeid?

Dette er et produkt som lager mye støy og kan permanent skade hørselen din!

Vi vil gjøre deg oppmerksom på at vi ikke har testet produktene i denne artikkelen selv. Vi har samlet informasjon fra en rekke forskjellige nettsider, produktanmeldelser, produsenter og forhandlere for å finne de beste produktene for deg. Dette har vi gjort for at du skal slippe å gjøre den kjedelige jobben med å finne det beste produktet selv. Slik kan du velge enkelt.


Beste kapp og gjærsag test – Våre favoritter

Dewalt DWS774

DeWalt

Sjekk Pris!

Kappsager ifra DeWalt slår aldri feil. Denne kappsagen er ingen unntak.
DWS er kappsagen for deg som vil ha mye for pengene. Med sin nye  1400W motor kan du kappe nesten hva som helst.
Detter en en svært enkel sag å bruke samt at den er kraftig. Sagen komme med en XPS kutteindikator som gir en rask og nøyaktig tilpasning av bladet mens det opplyser arbeidsstykket.
Støv-avsuget er svært effektivt, så du slipper å tenke på at det blir mye støv inne i bygget når du sager. Sagen er produsert for å tåle de mest krevende bruksområder. Hodet har en ny type låsing som gjør det lett for deg å justere travers funksjonen, samtidig som det forenkler transporten.
Standardvinkler for gjæringssaging er 15 grader, 22,5 grader, 30 grader og 45 grader. Samtidig som at sagen har en hurtiginnstillinsbar vinkel opp til 48 grader.
Vi er svært fornøyd med denne sagen, fordelene er at den er svært lett i vekt, samt at den har en kraftig motor. Sagen er også lett å transportere.
Dette er virkelig en fin sag som du kommer til å ha i mange år fremover.

 

Sjekk Pris!


Bosch GCM 8 SDE

Bosch

Sjekk Pris!

Bosch sin GCM 8 er en litt tyngre kapp og gjærsag. Hvis du er en som kjører mye rundt på små-oppdrag kan denne bli litt klumpete å bruke. Da burde du heller gå for DeWalt DWS 774.
Men en tung kappsag betyr en kraftig kappsag. Denne er perfekt for deg som er på større prosjekter, der kapping av større bjelker og reisverk er greia. Sett opp Bosch sin sag på arbeidplassen og du vil merke fort at selv 48×48 stolper er null sak for denne kappsagen.
Med sine perfekte innstilte vinkler får du akkurat den vinkelen du vil ha. Sagen er laget i slitesterkt material, som aldri kommer til å bli ødelagt. Du kan virkelig jobbe i mange timer med denne sagen.
Vi vil si at denne sagen er for de som er litt mer seriøse i bransjen, og som trenger en kappsag som virkelig får jobben gjort. Du vil aldri angre på dette kjøpet når du først har gjort det. Du får enormt mye sag for pengen med denne, og du vil aldri slite igjennom bjelker med en sag som kiler seg hver gang.
Løp og kjøp hvis du har pengene og vil ha en kraftig sag.

 

Sjekk Pris!


Makita LS0714L

Makita

Sjekk Pris!

Med sitt svært gode rykte har Makita gjort det bra de siste årene. De leger kvalitetsprodukt som takler det meste du kaster på den.
Med sin lette vekt er denne fin for deg som flytter mye rundt på småprosjekter, pluss at den er lett og rask å sette opp.
Med en kapplengde på hele 300mm og dybde på 52mm kan du kappe det meste av material du har på byggeplassen. Til størrelsen er dette svært imponerende. Og ikke la størrelsen lure deg, denne sagen er en kraftmaskin å sparker svært godt ifra seg.
Med automatisk låsing på standardvinkler går det fort å kappe vinkler. Du kan også feste sagen på alle vinkler imellom 0 grader til 60 grader. Dette gjør sagen til en fantastisk sag på byggeplasser hvor det er mye listverk for eksempel.
Du kan jobbe natten rundt med denne sagen, den har nemlig 2 lys-funksjoner. Den ene er et sterkt led-lys som lyser opp arbeidsbordet, en skarp rød laserlinje som viser deg hvor bladet vil kutte, med fantastisk perfeksjon.
Merk at denne sagen også har dybdestopp. Dette gjør det svært lett for deg hvis intensjonen ikke er å kappe tvers igjennom materialet, men for sammenføyninger.
Vi vil si denne sagen passer de fleste, selv om du er i bransjen eller om du er en hobbysnekker. Denne sagen takler alt ifra listverk til store lim-tre.

 

Sjekk Pris!


Bosch GCM 12 GDL

Bosch

Sjekk Pris!

Denne sagen har en motor på 2000W, noe som gjør at den sparker godt ifra seg. Men dette betyr også at den er litt tyngre.
Vi vil si at denne sagen er perfekt for deg som er på litt større prosjekt der det kappes mye forskjellige dimensjoner på materialet. Med sine 32 kg er ikke dette sagen for å flytte rundt om kring på forskjellige prosjekter, men passer best midt på byggeplassen.
Du vil sette svært stor pris på kapasiteten til denne sagen. Presisjonen er også helt perfekt.

 

Sjekk Pris!


Milwaukee M18 FMS305-0

Mil

Sjekk Pris!

Milwaukee er kanskje ikke et merke om har gjort det best i Norge, men de er på vet til toppen. De lager helt fantastiske produkter, som ofte har helt ny teknologi. Denne sagen er intet unntak.

Mye sag for pengene.

Denne sagen her en soft start funksjon som gjør at når du starter sagen, vil bladet starte med mye mer flyt en de fleste andre sager. Dette gjør at du slipper det ”nappet” når du starter sagbladet som andre sager har. Dette gjør at det blir en mer behagelig sag.

Sagen kommer som standard med elektrisk lås, som gjør at bladet stopper tilnærmet med en gang du slipper avtrekkeren. Dette er en fin funksjon, og gjør sagen mye tryggere enn de fleste ande sager.

Med sitt multifunksjon led-lys som lyser opp arbeidsbordet samt at det avgir en skygge der bladet vil kutte, vil du fort merke at ting går mer ”smooth” på arbeidsplassen uansett belysning det er i rundt deg.

Dette er en litt mindre sag, men den får virkelig jobben gjort. Husk at denne sagen går på batteri, så den er ikke egnet for å kappe større material over lengre tid. Den er godt egnet for innearbeid, og småprosjekter.

 

Sjekk Pris!


Det er viktig å tenke godt igjennom hvilket formål du har med sagen du skal kjøpe. Hvis du er hobbysnekker, som flytter mye imellom forskjellige prosjekter kan det være lurt å gå for en litt billigere sag som har flere funksjoner og veier lite.

Eller kanskje du er en mer erfaren snekker som trenger en sag som skal stå på en byggeplass. Da kan det være lurt å gå for en sag som veier mer, som har en kraftig motor og ikke trenger messe vedlikehold.

Vi håper denne testen her hjulpet deg med å finne den rette kapp og gjærsagen.


Velgenkelt.no

Leave a Comment